Jippie Glas!
donderdag, juli 03rd, 2014 | Author:

Ja hoor, de glasvezel is aangesloten en ook dit Weblogje nu met de snelheid van het licht bereikbaar, in theorie althans. Het gevoel is toch iets minder euforisch als toen ik voor het eerst op de kabel kwam vanaf de ISDN lijn. Snelheid is leuk, met name de uploadsnelheid, want daarvan ben ik afhankelijk voor het weblog en andere services die ik thuis op mijn linuxbakje heb draaien. Voor het downloaden is het leuk maar daar merk je eigenlijk niet zo heel veel van, het streamen vanaf netflix zal wat beter gaan, maar ook dat is minimaal.

Het grote nadeel dat ik ondervind bij Caiway, dat is de verplichte provider hier in de regio met dynamische IP adressen werkt, dus dat kan in theorie betekenen dat ik om de haverklap deze moet gaan aanpassen zodat www.loatgoan.com goed blijft verwijzen naar deze site. Voorlopig ben ik nog niet echt onder de indruk, maar we zullen zien.

Category: Column